Με δύο λαϊκές αγορές η Ναύπακτος κάθε Σάββατο έως τις 17 Δεκεμβρίου

Εκδόθηκε νέα απόφαση χρονικής επέκτασης λειτουργίας των δύο παράλληλων υπαίθριων αγορών στη Ναύπακτο, η διεξαγωγή των οποίων θα πραγματοποιείται ως εξής:

(i) Επί της συμβολής των οδών Μεναίχμου & Σιαμαντά μέχρι την διασταύρωση με την οδό Εθνικής Συμφιλίωσης στην Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου – Δ.Ε. Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας. Η εν λόγω υπαίθρια αγορά θα πραγματοποιείται κάθε φορά παράλληλα με τη νυν λαϊκή αγορά του Δήμου μας επί τμήματος της οδού Βαρελά από τη συμβολή της με την οδό Διός και προς τα ανατολικά αυτής, την ίδια ημέρα και τις ίδιες ώρες, δηλαδή θα λαμβάνει χώρα κάθε Σάββατο εναλλάξ σε σχέση με την κατωτέρω υπό στοιχεία (ii) αναγραφόμενη, από 07:00 π.μ. μέχρι 13:30 μ.μ.

(ii) Επί της συμβολής των οδών Πλαστήρα & Βαρελά μέχρι την οδό Φωτομάρα στην δυτική όχθη του χειμάρρου Σκα της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου – Δ.Ε. Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας. Η εν λόγω υπαίθρια αγορά θα διεξάγεται κάθε φορά παράλληλα με τη νυν λαϊκή αγορά του Δήμου μας επί της οδού Σιαμαντά, την ίδια ημέρα και τις ίδιες ώρες, δηλαδή θα λαμβάνει χώρα κάθε Σάββατο εναλλάξ σε σχέση με την ανωτέρω υπό στοιχεία (i) αναγραφόμενη, από 07:00 π.μ. μέχρι 13:30 μ.μ.

Προτεινόμενα άρθρα