Με επιτυχία και πλήθος κόσμου στην πίτα της ΚΕΔΝ

Όλες οι δομές της Κοινωφελούς μαζί

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας (ΚΕΔΝ) που έγινε στο κέντρο «Ζορμπάς» την Κυριακή 19 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση οργανώθηκε για πρώτη φορά σε κεντρικό επίπεδο και συμμετείχαν όλες οι δομές της Επιχείρησης του δήμου. Πρώτο ρόλο είχαν τα παιδιά των ΚΔΑΠ από τη Ναύπακτο, το Αντίρριο και το Γαλατά, καθώς και τα παιδιά του  ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

«Η παρουσία των εργαζομένων στις δομές των Κδαπ και στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι καθώς και η μεγάλη προσέλευση των γονέων και των συγγενών  των ωφελουμένων από τα προγράμματα, έδειξε το κλίμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης που υπάρχει και το οποίο αποτελεί κεντρικό στόχο της διοίκησης της ΚΕΔΝ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔΝ, ενώ στο χαιρετισμό τους τόσο ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας όσο και η πρόεδρος της ΚΕΔΝ Μαρία Ζιαμπάρα υπογράμμισαν την ανάγκη της συνεργασίας  για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρονται μέσω κοινωφελών προγραμμάτων προς όφελος των ευπαθών ομάδων, των παιδιών και της κοινωνίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλειος Γκίζας, οι αντιδήμαρχοι  Ντίνος Τσουκαλάς, Σωκράτης Παπαβασιλείου, Γιάννης Παπαϊωαννίδης, Σπύρος Τραχύλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη  του ΔΣ της ΚΕΔΝ ο αντιπρόεδρος Ντίνος Ζορμπάς, ο Χαράλαμπος Καραδήμας και ο Γιώργος Σιαμαντάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Τσέλιος, Ηρακλής Μουχτούρης, Πάνος Κονίδας, Νίκος Δημητρόπουλος, Λάμπρος Χρυσανθόπουλος,  Γιώργος Γούλας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιάννης Νταουσάνης, η πρόεδρος της της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου Μυρτώ Κιμινουλάκη-Πλούμη, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ναυπάκτου κ. Βασίλης Μπακατσιάς, και  του Εργατικού Κέντρου κ. Παρασκευάς Οικονόμου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δασκάλων Άρης Λουκόπουλος και διευθυντές σχολείων.

Προτεινόμενα άρθρα