Με επιτυχία το τουρνουά από τον ΑΣΟΝ “Έπαχτος”

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) «ΈΠΑΧΤΟΣ»  διοργάνωσε και φέτος τουρνουά σκακιού,  το ”3ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ RAPID ΦΙΛΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ”, σε 4 σκακιέρες με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και με διεθνή αξιολόγηση. Στην πετυχημένη αυτή  διοργάνωση, που έχει γίνει πλέον θεσμός, έλαβαν μέρος συνολικά 66 παίχτες, από 11 διαφορετικούς  συλλόγους , σχηματίζοντας 14 ομάδες.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές από επτά (7) διαφορετικές πόλεις ( Άρτα , Αγρίνιο, Ναύπακτο, Πάτρα, Πρέβεζα, Λευκάδα και Ζάκυνθο ) μαζεύτηκαν στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου NAFS στην Ψανή για να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι . Μακριά από έχθρες ,αντιπαλότητες και αντιδικίες ,τα οποία περισσεύουν τη σημερινή εποχή,για τέσσερiς ώρες, το απόγευμα του Σαββάτου (09 Φεβρουαρίου 2019), έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν σκάκι στο πνεύμα της φιλίας που πρεσβεύει ο Σύλλογος της Ναυπάκτου ,αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το παιγνίδι ενώνει και πρέπει να ενώνει.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΕΑΠ-1 , δεύτερη η ΝΕΠ και τρίτη η ομάδα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.  Η πόλη μας εκπροσωπήθηκε από δύο ομάδες καταλαμβάνοντας την έκτη θέση . Όλα τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στο
http://chess-results.com/tnr413627.aspx?lan=19 .

Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία , την οργάνωση και το κλίμα, υποσχόμενοι να έρθουν και του χρόνου.

Προτεινόμενα άρθρα