Με θέμα τη θάλασσα το καρναβάλι της Ναυπάκτου

Συναντήσεις καρναβαλιστών για την προετοιμασία του

Με βασικό στόχο την αναβάθμιση των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων συνεδρίασε η Επιτροπή Πολιτιστικών Δράσεων του Δήμου Ναυπακτίας την προηγούμενη εβδομάδα με κεντρικό θέμα «Προτάσεις για το Επαχτίτικο Καρναβάλι του έτους 2020».

«Το σύνολο των παριστάμενων διαπίστωσε την ανάγκη για την ποιοτική αναβάθμιση του θεσμού και προς τούτο αποφασίστηκε η καθιέρωση θεματικού Καρναβαλιού», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.  Επιπλέον, η Επιτροπή γνωστοποιεί ότι η καρναβαλική παρέλαση για τη φετινή χρονιά θα έχει θέμα τη θάλασσα και θα λάβει χώρα την Κυριακή, 1η Μαρτίου 2020 στην παραλία Ψανής, λόγω των εργασιών της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου.

Για τον καλύτερο συντονισμό, οι ενδιαφερόμενοι καρναβαλιστές, σύλλογοι, φορείς, ομάδες κτλ πραγματοποίησαν συνάντηση την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου στο Κτήριο «Ναυπακτία».

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικών Δράσεων Ντίνος Τσουκαλάς σημείωσε σχετικά: «Με τη στήριξη και τη συμμετοχή του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από ένα σύνολο εκδηλώσεων που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση του Επαχτίτικου Καρναβαλιού».

 

Προτεινόμενα άρθρα