Μισή ανατροπή μισοί και οι βαθμοί

Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου την Κυριακή 26 Ιανουαρίου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Αν και έχανε 0-2 σετ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 όχι όμως να πάρει και το τάι μπρέικ παίρνοντας μόνο τον ένα βαθμό.

Σε ένα πού όμορφο παιχνίδι Ομόνοια και Ερυθρός Αστέρας έπαιξαν όμορφο βόλεϊ ικανοποιώντας τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό της Ναυπάκτου.

Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια υποχώρησε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ένα βαθμό πίσω από το Λουτράκι ενώ η σειρά της πρώτης τριάδας έμεινε η ίδια (Απόλλωνας, ΕΑΠ, Ερυθρός Αστέρας). Στον έκτη θέση παρέμεινε ο Ακρίτας ενώ χαμός γίνεται στις τέσσερις τελευταίες θέσεις με την Αρχαία Ολυμπία να έχει 10 βαθμούς, την Ολυμπιάδα Πάτρας 9, τον Σπαρτιατικό 8 και το Ναύπλιο 7 με τρεις στους τέσσερις να υποβιβάζονται.

Αυτή την Κυριακή η Ομόνοια θα ταξιδέψει στην Αρχαία Ολυμπία για τον παιχνίδι με τον τοπικό Ολυμπιονίκη σε ένα παιχνίδι που η Ομόνοια θέλει να πάρει βαθμούς για να μείνει κοντά στην τετράδα και ο Ολυμπιονίκης καίγεται να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας) Πατακοπούλου, Ντότσι, Σκούνα, Σιακαβέλλα, Σχίζα, Σφήκα, Μπαλή, Νάκη, Γάσπαρη, Τούφα.
Ερυθρός Αστέρας Πάτρας (Λεγάτου): Κόλλια Δ., Μποτσάκη, Κατσή Ν., Συσίκη, Ραζαλή, Κατσή Κ., Στυλιανοπούλου, Καραμούντζου, Τσιοδούλου, Τσούση, Σπυροπούλου, Παπαδημητρίου, Ματζιμήγα.

Προτεινόμενα άρθρα