Νέο κατάστημα της εταιρείας «Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος»

Τα γιορτινά της φόρεσε σήμερα η εταιρεία Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος καθώς πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στην πόλη της Αμαλιάδας, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Λαζαράκη 2. Οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για όσους και όσες έδωσαν το παρών, που ήταν δεκάδες μέχρι αυτή την ώρα, με τα κεράσματα να είναι ψηλά στην ατζέντα ώστε όλοι να δοκιμάσουν την ασύγκριτη ποιότητα των προϊόντων!!!

Η εταιρεία

Η εταιρεία «ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Ε.» είναι μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας κοτόπουλου.

Ιδρύθηκε το 1994 με την επωνυμία «ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» στο Δένδρο Ναυπάκτου, παράγοντας 150 κοτόπουλα την ημέρα. Στην πορεία του χρόνου πολλά άλλαξαν, ενώ σήμερα η εταιρεία παράγει 100.000 κοτόπουλα την εβδομάδα, συνεχίζοντας πάντα να διαθέτει στους καταναλωτές ποιοτικά κοτόπουλα, παντρεύοντας τις σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους με την ελληνική παράδοση.

Η μορφή της εταιρείας είναι καθαρά οικογενειακή και η μετοχική σύνθεση απαρτίζεται από τον ιδρυτή και σημερινό Πρόεδρο & Διευθύνωντα Σύμβουλο Γρηγόρη Κοντοχρήστο, τη σύζυγο του Κατερίνα Χασαπογιάννη, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά στην επιχείρηση και η νέα γενιά της οικογένειας, ο Παναγιώτης και ο Ανδρέας Κοντοχρήστος.

Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της τα πιο ποιοτικά προϊόντα από κοτόπουλο, με σκοπό το όνομα ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ να είναι συνώνυμο της απόλυτης ποιότητας και της γνήσιας ξεχωριστής γεύσης.

Προτεινόμενα άρθρα