Οι ανακοινώσεις και οι ρόλοι των παρατάξεων

«Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, σε αρκετά από τα έργα που παραλάβαμε και πρέπει να προχωρήσουμε», είναι το αφήγημα της δημοτικής αρχής, «μην τα θέλετε όλα έτοιμα, κάντε κι εσείς κάτι όπου υπάρχει ζήτημα», η απάντηση των προκατόχων της.

Και οι δύο έχουν δίκιο, κατά την άποψή μου, καθώς οι μεν πρώτοι έπεσαν πάνω σε αρκετά ζητήματα που είχαν σχηματίσει την εντύπωση πως είναι λυμένα, οι δε δεύτεροι, πάλι, έχουν δικαίωμα να λένε πως τη δική τους δουλειά την ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούσαν, βάζοντας για αρχή το τρένο στις ράγες σε αρκετές περιπτώσεις έργων.

Το μπαράζ των ανακοινώσεων των τελευταίων ημερών, έχει ενδιαφέρον αφού η κάθε πλευρά καταθέτει τις απόψεις της, οφείλω να πω όμως πως μάλλον, το πιο πιθανό είναι τους πολίτες να τους αφήνει παγερά αδιάφορους ο συγκεκριμένος «διάλογος». Τώρα το ποιους πρέπει να απασχολήσει περισσότερο αυτό, από τους δύο, μάλλον είναι εύκολο να το καταλάβετε. Υπάρχουν εκείνοι που δια του ρόλου τους πρέπει να κάνουν πράγματα κι εκείνοι που μόνο να μιλούν. Σαφής ο διαχωρισμός και χωρίς καμία παρερμηνεία.

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα