Οι πιέσεις σε Αγ. Σμπούκη και Θ. Κούκουνα δεν έφεραν αποτέλεσμα

Με κύριο χαρακτηριστικό τις πιέσεις προς Αγγελική Σμπούκη και Θανάση Κούκουνα να απαντήσουν για το εάν θα είναι ή όχι υποψήφιοι με την Ενωτική Πρωτοβουλία στις ερχόμενες εκλογές, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνάντηση των μελών της δημοτικής αρχής, από την οποία όμως απουσίαζαν οι Θωμάς Κοτρωνιάς, Χρήστος Σαλαμούρας, αλλά και ο Κάρπος Σωτηρόπουλος ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο σύμβουλοι είπαν πως θέλουν χρόνο για να απαντήσουν, παρά τον κίνδυνο της διαγραφής τους, που έπεσε σε θεωρητικό επίπεδο στο τραπέζι, μιας και σε πρακτικό αυτό φαντάζει αρκετά δύσκολο αφού για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτούνται δέκα υπογραφές συμβούλων, αριθμός δύσκολο να συγκεντρωθεί. Βέβαια, ως σενάριο δεν έχει αποχωρήσει, μιας και καταβάλλονται προσπάθειες η “απειλή” να γίνει πράξη.

Δεν έλειψαν οι εντάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως η στιγμή όπου ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς ζήτησε επιτακτικά να κινηθεί άμεσα η διαδικασία διαγραφής της προέδρου της ΔΕΥΑΝ, διαφορετικά, όπως μας μεταφέρθηκε, και ο ίδιος θα περάσει την έξοδο από την ήδη ανοιχτή πόρτα της παράταξης. Η παρέμβαση του Κώστα Καρακώστα επανέφερε την κατάσταση σε πιο ήπια επίπεδα, μας είπε καλά πληροφορημένη πηγή, με τους δύο που μπήκαν στο «στόχαστρο» να αποχωρούν, έχοντας κάνει ξεκάθαρο πως στην παρούσα στιγμή δεν είναι έτοιμοι να δώσουν κάποια συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα που τους έχει επιτακτικά τεθεί. Εδώ, όμως, θα πρέπει να διευκρινιστεί πως όπως ο ίδιος ο Α. Κοτσανάς μας μετέφερε η κίνηση του δεν σήμαινε σε καμία περίπτωση κίνηση εξόδου από την ομάδα, καθώς όπως έχει ξεκαθαρίσει θα είναι στο πλευρό του δημάρχου έως το τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα συνέχισε τη συζήτηση χωρίς την παρουσία των δύο, οπότε με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του δημάρχου, μετά και τα παραπάνω.

Όπως με ενδιαφέρον θα πρέπει να περιμένετε και εσείς την «Εμπρός» αύριο το βράδυ στα περίπτερα με όλες τις λεπτομέρειες των τελευταίων ημερών σχετικά με το θέμα. 

Προτεινόμενα άρθρα