Ο Β. Πατσαούρας στο πλευρό του Τ. Λουκόπουλου-Ακολουθούν κι άλλοι του Θ. Παπαθανάση(;)

Για να μη λέμε όμως μόνο για εκείνους που φεύγουν από την Ενωτική Πρωτοβουλία, θα πρέπει να κάνουμε και αναφορά σε εκείνους που πηγαίνουν. Είτε με τη μορφή «μεταγραφής» είτε ως «ελεύθεροι». Στην πρώτη κατηγορία ανήκει, για παράδειγμα, ο Βασίλης Πατσαούρας, ο οποίος εδώ και καιρό θεωρείται βέβαιο πως θα είναι υποψήφιος με τον Τάκη Λουκόπουλο.

Την, όπως όλα δείχνουν, είσοδό του στο δυναμικό της παράταξης την έχει δείξει εμμέσως πλην σαφώς με διάφορους τρόπους, με τελευταίο αυτόν της ημέρας του πρόσφατου καρναβαλιού. Ο δημοτικός σύμβουλος, που στις προηγούμενες εκλογές εξελέγη με την παράταξη του Θανάση Παπαθανάση, ήταν στη συνοδεία του δημάρχου κατά τη διάρκεια της παρέλασης, κι αυτό μόνο τυχαίο δεν πρέπει να είναι.

Να σας πω, βέβαια, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως η μετακίνηση του Β. Πατσαούρα ουδεμία σχέση έχει με τις συζητήσεις (τις ομολόγησε και ο δήμαρχος) που γίνονται μεταξύ Τ. Λουκόπουλου και Θ. Παπαθανάση, καθώς ο εν λόγω έχει χαράξει πολύ πριν από αυτές την πορεία του προς την Πρωτοβουλία. Τώρα αν θα βρει κι άλλους πρώην «συντρόφους» του στο δρόμο για τις εκλογές στο νέο τους μετερίζι θα μας το δείξει ο χρόνος. Κατά δημαρχείο μεριά, πάντως, λένε ότι θα βρει…

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός» 

Προτεινόμενα άρθρα