Ο Γ. Γούλας δεν θα γίνει «ουρά» κανενός

Για κάποιο λόγο, εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει μία έντονη συζήτηση στην πόλη, που θέλει το Γιώργο Γούλα και την παράταξή του να προσχωρεί σε ένα άλλο σχήμα πριν τις εκλογές. Όπως σας έχουμε γράψει εδώ και καιρό, αυτό το σενάριο από το δικό μας ρεπορτάζ δεν προκύπτει, μιας και η ομάδα που έχει σχηματιστεί έχει πάρει την απόφαση να πάει ως έχει στις εκλογές, μεταθέτοντας το ενδεχόμενο συνεργασιών για μετά την κάλπη.

Θέλοντας να βάλει τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια ο ίδιος ο Γ. Γούλας έκανε μία ανάρτηση στη διάρκεια της εβδομάδας, λέγοντας μεταξύ άλλων με νόημα: «Για όσους στήνουν σενάρια με «τραπέζια» προεκλογικών συνεργασιών και καλεσμένο το συνδυασμό μας σε ρόλο «γεύματος», λέμε ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε αν και το ξέρουν πολύ καλά πριν το πούμε και είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων».

Σχολιάζοντας επίσης το σκηνικό που στήνεται στις άλλες παρατάξεις δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του για αρκετές από αυτές, αναφέροντας πως με όσους συστρατευτούν στον αγώνα του… «θα αντιπαλέψουμε το δοκιμασμένο και αποτυχημένο ταυτόχρονα και το αυτοαποκαλούμενο νέο, που είναι stand bye να δεχθεί ένα μεγάλο μέρος (από το παλιό – δοκιμασμένο και αποτυχημένο) και να καταλήξει τελικά «νερό με λίγο κρασί μέσα» μετά τις εκλογές. Περιμένουμε να δούμε τα νέα επεισόδια των πρωταγωνιστών της κατάντιας των δημοτικών πραγμάτων στο Δήμο μας και να δούμε τελικά στην πολιτική αντιπαράθεση του επόμενου διαστήματος αν ο Δήμαρχος μόνος ή μαζί και άλλος Επικεφαλής θα πρέπει να απολογούνται για αυτά που συνέβησαν».

Ο Γ. Γούλας και η ομάδα του δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να γίνει στην παρούσα φάση ουρά κανενός, μιας και εάν πάει ως έχει στην κάλπη, τότε θα μπορέσει με άλλους όρους να μιλήσει για την επόμενη ημέρα, «διαπραγματευόμενος», με την καλή έννοια, μία ατζέντα θεμάτων και φυσικά κάποια ή κάποιες θέσεις στη διοίκηση του δήμου. Φανερά και πάνω από το τραπέζι, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Άλλωστε, η δύναμή του τότε θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που έχει σήμερα να «μεταφέρει» σε κάποιον, αν επιλέξει να κάνει τη σύγκλιση. Άρα…

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «Εμπρός» 

Προτεινόμενα άρθρα