Ο Γ. Μπουλές στο δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον…

Συνήθως η μάχη της πίτας, που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο, δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πέραν αυτού που πραγματικά είναι, εκτός από εκείνες τις λίγες στιγμές όπου μία εικόνα είναι ικανή να σου τραβήξει λίγο περισσότερο το μάτι.

Μία τέτοια ομολογώ πως ήταν η παρουσία του Γιάννη Μπουλέ στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπακτίας την προηγούμενη Κυριακή, μία παρουσία που εντάσσεται στο πλαίσιο της ίδιας επιλογής του να είναι παρών και στην πίτα του ΚΙΝΑΛ. Ως υποψήφιος δήμαρχος, μπορεί να υποθέσει κάποιος, πως κάνει τυπικά τις εμφανίσεις του σε τέτοιους είδους εκδηλώσεις, όμως κατ’ εμέ το θέμα έχει κι άλλες προεκτάσεις, οι οποίες προφανώς φτάνουν έως τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Ο Γ. Μπουλές, υποψιάζομαι ότι διαβάζοντας το κλίμα της περιόδου που διανύουμε, και βλέποντας κυρίως στο δεύτερο γύρο, θέλει να αποτελέσει τον εκφραστή του λεγόμενου προοδευτικού χώρου στα κοινά της Ναυπακτίας. Για να σας το κάνω πιο λιανά, ο επικεφαλής της ΑΔΚΝ βλέπει πολύ πιθανό η παράταξή του να περνά στη δεύτερη Κυριακή, έχοντας απέναντί του κάποιον με πιο… συντηρητικό προφίλ. Τώρα το ποιος είναι αυτός, βρείτε το μόνοι σας…, αρκεί να σκεφτείτε ότι το σχόλιο προέκυψε μετά από την πίτα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως σκέψη, τακτικά, τη βρίσκω πολύ σωστή.

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας “Εμπρός” 

Προτεινόμενα άρθρα