Ο Θ. Ασημάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει μετεκλογική συνεργασία με το Γ. Καπεντζώνη

Οι φήμες που θέλουν τον υποψήφιο δήμαρχο Δωρίδας να συνεργάζεται μετεκλογικά με τη νυν δημοτική αρχή ανάγκασαν τον επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για τη Δωρίδα» να εκδώσει ανακοίνωση κάνοντας ξεκάθαρο πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί, σημειώνοντας παράλληλα ότι «οι αρχές επάνω στις οποίες στήθηκε ο συνδυασμός του  δεν επιδέχονται υποχωρήσεις».

Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν στη Δωρίδα τα γνωστά πολιτικά φερέφωνα, διαδίδοντας φήμες μετεκλογικής συνεργασίας του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού «Όραμα για τη Δωρίδα» με τη σημερινή δημοτική αρχή.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού και επειδή έχω μάθει σε ξεκάθαρες κουβέντες θεωρώ χρέος μου να διευκρινίσω,  ακόμα και τα αυτονόητα.

Αν και φανατικός υποστηρικτής των συνεργασιών, η συνεργασία με την υφιστάμενη δημοτική αρχή και τον επικεφαλής της Γιώργο Καπεντζώνη είναι αδύνατη. Οι αρχές επάνω στις οποίες στήθηκε ο συνδυασμός μας  δεν επιδέχονται υποχωρήσεις.

Κύριος στόχος του συνδυασμού “Όραμα για τη Δωρίδα” είναι η αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή ώστε να γίνει εφικτή η αντικατάσταση της μεγαλύτερης μερίδας των σημερινών δημοτικών συμβούλων που δεν κατάφεραν τα τελευταία 9 χρόνια, ως Δήμος Δωρίδος, αλλά και νωρίτερα μιας και κάποιοι έχουν 20 και 30 χρόνια εκλεγμένοι, να επιλύσουν βασικά προβλήματα τις καθημερινότητας αλλά κυρίως να ανακόψουν την ερημοποίηση των χωριών μας».

Προτεινόμενα άρθρα