Ο Θ. Κοτρωνιάς ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με την «Ενωτική Πρωτοβουλία»

Είναι επίσημο… ο Θωμάς Κοτρωνιάς δεν θα είναι υποψήφιος με την Ενωτική Πρωτοβουλία στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, όπως ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα και το δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο. Παράλληλα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του απέστειλε και μία επιστολή, την οποία κοινοποίησε και στα μέσα ενημέρωσης, κάνοντας γνωστούς τους λόγους της απόφασής του αυτής. Η «Εμπρός» από μήνες τώρα έχει κάνει αναφορές σε ρεπορτάζ της για τους προβληματισμούς που υπήρχαν από την πλευρά του κ. Κοτρωνιά, οι οποίοι σήμερα τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες ενέργειες εντός της Πρωτοβουλίας, καθώς η ομάδα μοιάζει να περνά τις πιο δύσκολες ημέρες της.
Αναλυτικά στην επιστολή του ο Θ. Κοτρωνιάς αναφέρει:
«Αξιότιμε κύριε  Δήμαρχε
Συνεργαζόμαστε  από το έτος 2014, όταν μου κάνατε  την τιμή  να συμμετάσχω ως ενεργό  στέλεχος  της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ». Οι εκλογές που μεσολάβησαν  μας  ανέδειξαν  στην πρώτη θέση και έκτοτε, ως παράταξη υπό την ηγεσία σας, βρισκόμαστε στη  Διοίκηση του Δήμου.
Στο διάστημα αυτό  προσπάθησα  να  προσφέρω  ό,τι περισσότερο  μπορούσα και διέθετα, προκειμένου να πετύχουμε  τα καλύτερα  δυνατά αποτελέσματα και να υλοποιήσουμε  τις δεσμεύσεις μας  έναντι του Ναυπακτιακού λαού. Προκειμένου να  διευκολύνω το έργο σας  εργάστηκα σε όποια θέση  μου ζητήσατε,  όπως  στην τιμητική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία κατέχω  αμισθί  μέχρι σήμερα, κράτησα χαμηλούς και ήπιους τόνους, συνέδραμα όσο μου ήταν δυνατόν  στην απόσβεση κραδασμών  και ρήξεων και πάντοτε υπήρξα  διαθέσιμος  να συμβάλω  στην επίλυση  προβλημάτων.  

Θεωρώ ότι  κάναμε ή δρομολογήσαμε  αρκετά, τα οποία, ωστόσο, η έλλειψη συντονισμού και οι συχνές αντιπαραθέσεις μεταξύ των στελεχών  μας δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθούν ή να  αναδειχθούν.
Είναι γνωστό σε σας εξάλλου ότι πολλές φορές  σας επεσήμανα  με αγωνία  σοβαρά φαινόμενα  δυσλειτουργίας  της ομάδας ακόμη και μπροστά σε  άλλα στελέχη μας.
Σήμερα, ωστόσο και επειδή η θητεία μας βαίνει προς το τέλος της, με δεδομένο  ότι τα  φαινόμενα αυτά εξακολουθούν  να υπάρχουν σε έντονο βαθμό και επειδή  αυτό αποβαίνει σε βάρος  όλων μας σας γνωρίζω ότι  δεν προτίθεμαι  να είμαι εκ νέου  υποψήφιος με την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» στις επερχόμενες  δημοτικές εκλογές.
Φυσικά μέχρι  τέλους της παρούσας θητείας   θα εξακολουθώ να  συνδράμω το έργο  που επιτελείται, στηρίζοντας όλες τις αποφάσεις που θα είναι προς το συμφέρον των δημοτών.
Κρατώντας ειλικρινά  κάθε καλό από τη μεταξύ μας συνεργασία,  σας ευχαριστώ  που με τιμήσατε   ως συνεργάτη σας.
Σας εύχομαι  καλή συνέχεια στο έργο σας».

Προτεινόμενα άρθρα