Ο Θ. Παπαθανάσης διαψεύδει τα σενάρια περί συνεργασίας με τον Τ. Λουκόπουλο

Έγραφα, μεταξύ άλλων, στο εισαγωγικό κείμενο του προηγούμενου τεύχους με αφορμή την ανακοίνωση στήριξης προς τον Τάκη Λουκόπουλο: «Τι μπορεί να σημαίνει η παρουσία ορισμένων εξ αυτών; Ποιοι στηρίζουν απλώς και ποιοι θα είναι υποψήφιοι; Η «ε» εστιάζει στα πρόσωπα που σηματοδοτούν κάτι, και τα οποία μας οδηγούν σε χρήσιμα συμπεράσματα, όπως για παράδειγμα το ότι ο «πολιτικός γάμος» με το Θ. Παπαθανάση, μάλλον είναι γεγονός». 

Επίσης, στην ανάπτυξη του θέματος εντός της εφημερίδας ανέφερα ακόμα: «Για πρώτη φορά, όμως, βγαίνει στο φως της δημοσιότητας ότι κάτω από τον καπνό των σεναρίων, περί συνεργασίας με τον Θ. Παπαθανάση, μάλλον υπάρχει και φωτιά. Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η παρουσία του Τ. Βασιλόπουλου, ενός ανθρώπου που εδώ και χρόνια αποτελεί πιστό συνοδοιπόρο του πρώην δημάρχου;».
Τα παραπάνω, όμως, προκάλεσαν την αντίδραση του πρώην δημάρχου Ναυπάκτου, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μου, διαψεύδοντας κάθε σενάριο που τον θέλει να συνεργάζεται πλέον με την παράταξη του Τ. Λουκόπουλου. Οφείλω λοιπόν να παραθέσω την άποψη του κ. Παπαθανάση, κρατώντας, από τη μία, όπως υποστηρίζει, το ότι ο ίδιος ουδεμία σχέση έχει με τα όσα επί του θέματος συζητά η πόλη, και από την άλλη, ως συμπέρασμα των λεγομένων του, ότι ο Τ. Βασιλόπουλος κακώς εννοήθηκε (από πολλούς) ότι υπέγραψε τη στήριξη προς το νυν δήμαρχο μετά από μεταξύ τους συνεννόηση.
Παρατηρητής των εκλογών με λίγα λόγια ο κ. Παπαθανάσης…
Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα