Ο Ντ. Ζορμπάς απαντά σε άρθρο του Γ. Ασημακόπουλου για τις συνεργασίες του 2ου γύρου

Ο Ντίνος Ζορμπάς, εκλεγμένος πλέον δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας με την παράταξη του Ντίνου Τσουκαλά, απαντά σε άρθρο του Γιώργου Ασημακόπουλου στην εφημερίδας «εμπρός» (διαβάστε εδώ).
«Είπα να απέχω λίγο και να μην γράφω για να ανακτήσω λίγη ψυχική ηρεμία μετά το άγχος των εκλογών αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως η φανερή στήριξη του Τσουκαλά ήταν αδιαφανής αλλά η φανερή στήριξη του Γούλα κρυστάλλινη, πως η συνεργασία Τσουκαλά- Γκίζα ήταν ότι να ναι κι όταν βρέθηκαν έπαιξαν απλά τάβλι αλλά η συνεργασία Γούλα- Λουκόπουλου ήταν ιδεών και ανθρώπων !!!
Δεν μπορώ να καταλάβω όταν στις δηλώσεις της Νίκης που ήταν και πρωτοκλασάτα στελέχη ήταν κακό αλλά εάν κέρδιζε η άλλη πλευρά και γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν απλά Κυριακή βράδυ!!
Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι Φήμες για στήριξη Μπουλέ είναι αληθινές ενώ οι Φήμες για πολλά άσχημα πράγματα που έγιναν και βούιξε ο τόπος είναι ψευδή…
Το να λες ο Γκίζας βγήκε όπως βγήκε δεν είναι πολιτικός λόγος…
Όταν το καινούργιο εκλογικό σύστημα απαιτεί συνεργασία και όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εσάς είναι κακοί και σκοτεινοί δεν είναι πολιτικός λόγος…
Ήθελα να ήξερα πραγματικά εάν ο κύριος Γκίζας προτείνει συνεργασία με εσάς θα πείτε ΌΧΙ;
Δεν νομίζω….
Θα πείτε Ναι και τότε πάλι όλοι οι άλλοι θα είναι σκοτεινοί κι εσείς οι άφθαρτοι, οι δίκαιοι κι όλα τα άλλα τα ωραία που λέτε; Γιατί καλά να τα λέτε εσείς αλλά πολλά στελέχη του συνδυασμού σας άλλα λένε (λένε οι φήμες…)
Καλό είναι λοιπόν να αφήσετε πίσω την πικρία της ήττας και να δείτε πως όλοι μαζί θα δουλέψουμε για το καλό της Ναυπακτίας είτε από θέση ευθύνης είτε της αντιπολίτευσης»!

Προτεινόμενα άρθρα