Ο Σάκης Τορουνίδης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την περιοδεία του

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου(Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ.) πραγματοποίησε την Τρίτη  ο υποψήφιος Βουλευτής Σάκης Τορουνίδης, προκειμένου να συνομιλήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό  και να διαπιστώσει τις συνθήκες που επικρατούν στην μεγαλύτερη δομή υγείας στην Αιτωλοακαρνανία. Ο Σάκης Τορουνίδης συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ανδρέα Τσώλη και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του Νοσοκομείου.

«Τα Δημόσια Νοσοκομεία λειτουργούν σε πολύ μεγάλο βαθμό, μόνο χάρη στην ευαισθησία των εργαζομένων και των γιατρών, πολλές φορές μέσα σε δύσκολες συνθήκες και αυτό έχει μεγάλη σημασία» ,τόνισε ο Σάκης Τορουνίδης, υπενθυμίζοντας την «καθοριστική συμβολή  του ΠΑΣΟΚ, το οποίο δημιούργησε από το μηδέν το ΕΣΥ».

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ  είναι έτοιμο να κάνει πράξη την αναγέννηση του ΕΣΥ με δημόσιες, καθολικές και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας, προσβάσιμες από  όλους τους πολίτες. Επεσήμανε ορισμένες από τις σημαντικές δεσμεύσεις του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ που περιλαμβάνουν Κέντρα υγείας σε όλους τους Δήμους και πολυδύναμα Κέντρα Υγείας 24ωρης λειτουργίας στα μεγάλα αστικά κέντρα. Ακόμη, την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στα Δημόσια Νοσοκομεία, την σύσταση ειδικών κέντρων για τη διαχείριση χρόνων νοσημάτων, τη μείωση της συμμετοχής των πολιτών στα φάρμακα  και την κατάργηση της εισφοράς Υγείας για επικουρικές συντάξεις .

Στην συνέχεια ο Σάκης Τορουνίδης επισκέφτηκε υπηρεσίες στο Αγρίνιο και κατέληξε στην Διεύθυνση  Αστυνομίας Ακαρνανίας όπου είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νικόλαο Νικολάου, καθώς και με αξιωματικούς και αστυνομικούς. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αστυνόμευση και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας για τους πολίτες της περιοχής.

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ συνεχίζοντας τις περιοδείες του, επισκέφθηκε και κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Στράτου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος Βουλευτής περιόδευσε σε Καστράκι, Ματσούκι, Στράτο, Λεπενού και Όχθια όπου είχε συνάντηση με την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα.
 Ο Σάκης Τορουνίδης συμμετείχε στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών, συμμετέχοντας στην συνέχεια στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Λεπενού, μαζί με πλήθος φίλων. Κύριο θέμα συζητήσεων ήταν ασφαλώς ο πρωτογενής τομέας και οι πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν για ένα καλύτερο αύριο των παραγωγών καθώς είναι κοινή διαπίστωση ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μείωση του αγροτικού εισοδήματος, μετά τα επώδυνα μέτρα που προωθήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όλες τις επαφές του με τους κατοίκους ο υποψήφιος Βουλευτής παρουσίασε τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ για την αγροτική πολιτική, οι οποίες βασίζονται στη μείωση του κόστους παραγωγής, στην οργάνωση της παραγωγικής βάσης του αγροτικού τομέα, με τη δημιουργία οργανώσεων παραγωγών , καθώς και στην αναγκαιότητα για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων .
Επίσης ο Σάκης Τορουνίδης αναφέρθηκε και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής η οποία διαθέτει  έναν μοναδικό αρχαιολογικό χώρο, καθώς και την τεχνητή λίμνη Στράτου, προορισμοί που μπορούν να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για το πολιτισμό και τον εναλλακτικό τουρισμό.

Προτεινόμενα άρθρα