Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με το παραμύθι «Φίλοι για πάντα» (video)

Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου, και η «σβούρα» γιορτάζει και φέτος το παραμύθι!

Αυτή τη φορά με μια αφήγηση του αγαπημένου της παραμυθιού «Φίλοι για πάντα», του Eric Carle των εκδόσεων ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ.

Σε αυτό το παραμύθι γίνεται λόγος για την δύναμη της πρώτης φιλίας και πόσο σφραγίζει τη ζωή μας. Αυτή η αφήγηση λοιπόν, είναι ένα δώρο για τα μικρά και μεγάλα φιλαράκια της σβούρας αλλά και για όλα τα παιδιά που αυτή την περίοδο, όπως όλοι μας #μενουμεσπιτι και εκτός όλων των άλλων… μας λείπουν και οι φίλοι μας.

Γι’ αυτό λοιπόν οι «Φίλοι για πάντα» μας θυμίζουν πως όσο χρόνο και αν χρειαστεί να μείνουμε σπίτι μας, για να προστατέψουμε την υγεία μας αλλά και την υγεία των αγαπημένων μας, οι πραγματικοί φίλοι θα είναι πάντα δίπλα μας, ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνουν λίγο ακόμη μακριά μας.

«Ευχαριστώ πολύ τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι καλές αναγνώσεις σε όλους σας (μικρούς και μεγάλους φίλους μου)! Με μια κοινοποίησή σας… κάνετε το παραμύθι της φιλίας να ταξιδέψει!!! Σας ευχαριστώ πολύ και σας στέλνω την αγάπη μου», αναφέρει η Άντζυ Κάντζου (Παιδαγωγός-Εμψυχώτρια)

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου Καλειδοσκόπιο – Eric Carle "Φίλοι για πάντα"

"Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου"2/4/2020Η "σβούρα" γιορτάζει και φέτος το παραμύθι!Αυτή τη φορά με μια αφήγηση του αγαπημένου της παραμυθιού "Φίλοι για πάντα", του Eric Carle των εκδόσεων ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ.Σε αυτό το παραμύθι γίνεται λόγος για την δύναμη της πρώτης φιλίας και πόσο σφραγίζει τη ζωή μας. Αυτή η αφήγηση λοιπόν, είναι ένα δώρο για τα μικρά και μεγάλα φιλαράκια της σβούρας αλλά και για όλα τα παιδιά που αυτή την περίοδο, όπως όλοι μας #μενουμεσπιτι και εκτός όλων των άλλων… μας λείπουν και οι φίλοι μας.Γι' αυτό λοιπόν οι "Φίλοι για πάντα" μας θυμίζουν πως όσο χρόνο και αν χρειαστεί να μείνουμε σπίτι μας, για να προστατέψουμε την υγεία μας αλλά και την υγεία των αγαπημένων μας, οι πραγματικοί φίλοι θα είναι πάντα δίπλα μας, ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνουν λίγο ακόμη μακριά μας.Ευχαριστώ πολύ τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο για την εμπιστοσύνη τους.Εύχομαι καλές αναγνώσεις σε όλους σας (μικρούς και μεγάλους φίλους μου)!Με μια κοινοποίησή σας…κάνετε το παραμύθι της φιλίας να ταξιδέψει!!!Σας ευχαριστώ πολύ και σας στέλνω την αγάπη μου ♥️Άντζυ ΚάντζουΠαιδαγωγός-Εμψυχώτρια

Posted by Σβούρα είναι και γυρίζει on Wednesday, April 1, 2020

 

Προτεινόμενα άρθρα