Παράδοση-παραλαβή στην ΠΕ Φωκίδας

«Αν και προς το παρόν ο φόρτος εργασίας δεν του το επιτρέπει, εγώ ωστόσο αισιοδοξώ ότι στο μέλλον θα τον έχουμε πάλι μαζί μας από υπεύθυνο πόστο». Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε τον μέχρι πριν από λίγες ημέρες Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Βαγγέλη Κατσαγούνο ο διάδοχός του Γιώργος Δελμούζος, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα στην Άμφισσα.

Ο Β. Κατσαγούνος ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη της περιφέρειας για τη συνεργασία τους το διάστημα που ο ίδιος ήταν επικεφαλής του νομού καθώς και για τη συνδρομή τους στην περάτωση του έργου που είχε αναληφθεί. Εμφανίστηκε βέβαιος για την επιτυχία του Γιώργου Δελμούζου και συνολικά της ομάδας του Φάνη Σπανού και υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του νέου Αντιπεριφερειάρχη όπου χρειαστεί η συμβολή του.

Ο Γιώργος Δελμούζος δεσμεύτηκε πως θα έχει εποικοδομητική συνεργασία με τα στελέχη της περιφέρειας τονίζοντας πως η πόρτα του θα είναι διαρκώς ανοιχτή για όλους ανά πάσα στιγμή χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις, υπογραμμίζοντας πως όλους τους περιμένει πολύ δουλειά. Ως προτεραιότητά του έθεσε την καθημερινότητα των κατοίκων της Φωκίδας και την έμφαση στο οδικό δίκτυο, ενώ παρουσίασε και τους στενούς του συνεργάτες.

Αυτοί θα είναι η νέα Γραμματέας του Νίκη Μαντζίνου, η οποία έρχεται από τον τομέα Προγραμματισμού του Δήμου Δελφών στην Π.Ε. Φωκίδας, ο Μίλτος Βλάχος και η Φωτεινή Λύτρα.

Πηγή: Καθημερινή Φωκίδας 

Προτεινόμενα άρθρα