Πλήγμα η αποχώρηση του Λ. Χρυσανθόπουλου από την Επιτροπή

Την παραίτησή του από την Τεχνική Επιτροπή που έργο της ήταν ο έλεγχος της ορθής διαχείρισης του στόλου του δήμου Ναυπακτίας, κατέθεσε ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος, κάτι που έγινε δεκτό στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Να θυμίσουμε πως στα βασικά καθήκοντα της Επιτροπής συγκαταλέγονται η κατάθεση προτάσεων, απόψεων και ειδικών γνωμοδοτήσεων για θέματα τεχνικής φύσεως που αφορούν στο στόλο, καθώς και ο αυστηρός έλεγχος των επισκευών των οχημάτων και του κόστους αυτών.

Όλοι στο δημοτικό συμβούλιο μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη συμμετοχή του συμβούλου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στην εν λόγω Επιτροπή, ενώ όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω ο ίδιος ο δήμαρχος κατέβαλε προσπάθειες για να τον μεταπείσει ώστε να μείνει, αξιολογώντας ως πολύ σημαντικό το έργο του έως σήμερα. Ο Λ. Χρυσανθόπουλος, άλλωστε, γνωρίζει το αντικείμενο όσο λίγοι στην πόλη, λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης, κι ως ένας άνθρωπος της αγοράς, είναι αδύνατο, για να το πω ωμά, να μπορέσει κάποιος να τον κοροϊδέψει πάνω σε αυτής της φύσεως τα θέματα.

Όπως ειπώθηκε, κι αυτό πρέπει να κατατεθεί, ο λόγος αποχώρησής του είναι η έλλειψη χρόνου να ασχοληθεί όσο απαιτεί το αντικείμενο της Επιτροπής, ενώ παράλληλα υπάρχει τεράστιος φόρτος εργασίας στην επιχείρησή του. Από τη στιγμή που αυτό επικαλέστηκε ο ίδιος, αυτό οφείλουμε να αναφέρουμε εδώ. Προσωπικά, θα μου επιτρέψετε να καταθέσω κι εγώ τη δυσαρέσκειά μου για την εξέλιξη, καθώς όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω έως σήμερα  η παρουσία του Λ. Χρυσανθόπουλου σε αυτό το όργανο του δήμου τον θωράκισε (σσ το δήμο) από ουκ ολίγες πιθανές κακοτοπιές, οι οποίες όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, κοστίζουν… Για το βαθμό μάλιστα που συνέβη αυτό, υπάρχουν και στοιχεία και καλό είναι να μας δοθούν κάποια στιγμή για να δούμε την πραγματικότητα πως έχει.

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα