Ποια η «ρίζα» της φασαρίας στο Κέντρο Υγείας;

Και πάλι θέμα το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, μετά από δημόσια αναφορά τoυ πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου γιατρός καρδιολόγος που κάλυπτε το εμβολιαστικό κέντρο εμφάνισε συμπτώματα. Την Πέμπτη έκανε μοριακό τεστ και την Παρασκευή βρέθηκε θετικός στο κορωνοϊό. Είχε εμβολιασθεί από τους πρώτους και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Υπάρχει ανησυχία καθ ότι κάλυπτε το εμβολιαστικό κέντρο.

Παρ’ ότι έγινε γνωστό από το μεσημέρι της Παρασκευής ότι είναι θετικός ο γιατρός το κέντρο υγείας συνέχισε να κάνει εμβολιασμούς. Συνέχισαν τη Παρασκευή το απόγευμα να κάνουν εμβολιασμούς χωρίς απολύμανση παρά τα αντίθετα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Όλα αυτά που αναφέρει ο πρόεδρος κρίνονται άκρως σοβαρά, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος, μόνο που η άλλη πλευρά, εξ όσων μπόρεσα εγώ να μάθω έως ώρας άλλα υποστηρίζει. Αναμένοντας τα περισσότερα σε μελλοντικό χρόνο, αυτό που μου μεταφέρθηκε είναι πως στα λεγόμενα του προέδρου υπάρχουν ψευδείς αναφορές, ενώ μάλιστα το θέμα είναι πιθανό να έχει πλέον και νομική προέκταση. Την αναμένουμε με ενδιαφέρον, όποια κι αν είναι η συνέχεια, γιατί η «φασαρία» στη συγκεκριμένη δομή είναι σύνηθες φαινόμενο εδώ και λίγο καιρό, και μάλλον έχει… ρίζα.

Στα των εμβολιασμών, για να αναφέρουμε και αυτό, από τις 15 Φεβρουαρίου που ξεκίνησαν στη Ναύπακτο έως και την Τρίτη 13 Απριλίου είχαν γίνει συνολικά 2.168, αριθμός άκρως ικανοποιητικός για τα δεδομένα.

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα