Ποιος κάνει βρώμικο πόλεμο στον Γ. Μπουλέ;

Η είδηση περί της συνεργασίας του Τάκη Λουκόπουλου με τον Γιάννη Μπουλέ ανάγκασε τον δεύτερο να βγάλει μια ιδιαιτέρως αιχμηρή ανακοίνωση διάψευσης, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως στην παρούσα φάση αυτό για το οποίο μίλησε το δημοσίευμα, δηλαδή την προεκλογική σύμπραξη των δύο παρατάξεων, ανήκει στη σφαίρα του φανταστικού.

Κι εδώ τίθεται το ερώτημα: μπορεί να βγει μια τέτοια είδηση χωρίς να υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτή, όπως ισχυρίστηκε η ΑΔΚΝ. Όπως σας έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, συζητήσεις μεταξύ των παρατάξεων είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο, οι περισσότερες εκ των οποίων όμως γίνονται για να «κόψει» ο ένας κλίμα από τον άλλο, παρά για κάτι άλλο. Μέσω των επαφών, μάλιστα, επιδιώκεται να ανοίξει και μία πόρτα από τώρα, ώστε εάν χρειαστεί στο δεύτερο γύρο να είναι πιο εύκολες οι προσβάσεις των συνομιλιών.

Μία τουλάχιστον τέτοια συνάντηση, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έγινε μεταξύ του επίμαχου ζευγαριού, όμως είμαι επίσης σε θέση να γνωρίζω, και νομίζω ότι και εδώ έχω καλή πληροφόρηση, ότι θέμα προεκλογικής συνεργασίας δεν ετέθη. Άρα γιατί να βγήκε η συγκεκριμένη είδηση; Ξέρετε, πολλές φορές οι «πηγές» μας έχουν κι αυτές τις σκοπιμότητές τους, σερβίροντάς μας αυτά που εκείνες θέλουν κι όχι αυτά που στην πραγματικότητα συμβαίνουν. Στο ερώτημα, τώρα, ποιος μπορεί να είχε σκοπιμότητα πίσω από τη διάχυση αυτής την πληροφορίας (δεν αναφέρομαι στο μέσο αλλά στην πηγή), και πολύ περισσότερο πιο μπορεί να ήταν το κίνητρό του, βάλτε λίγο το μυαλό σας να σκεφτεί. Παραπολιτικά σχόλια γράφουμε εδώ, άρα δεν πρέπει να τα λέμε κιόλα.

Το συγκεκριμένο σχόλιο βρίσκεται στην «ε» που κυκλοφόρησε χθες Παρασκευή, την ημέρα που στην πόλη της Ναυπάκτου φούντωσε μία ακόμα φήμη, η οποία ήθελε τον Γιάννη Μπουλέ να κοιτάζει προς την Περιφέρεια και το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Κατσιφάρα. Το συγκεκριμένο αφήγημα δεν είναι χθεσινό, βέβαια, μιας και στα δικά μου αυτιά έχει φτάσει εδώ και αρκετές ημέρες, μην πω εβδομάδες, όμως την Παρασκευή το… κακό παράγινε. Κι εδώ ξανά τίθεται το ερώτημα. Ποιος ή ποιοι είναι αυτός που έχει βάλει στο «μάτι» την ΑΔΚΝ κάνοντάς της αυτό τον βρώμικο πόλεμο;

Υγ: Αν δεν μπορείς να ανέβεις, τι κάνεις, τράβας τον άλλο προς τα κάτω… παλιά γνωστή τακτική!

Προτεινόμενα άρθρα