Πρόβλημα για την ελεγχόμενη στάθμευση το έργο της ανάπλασης

Σύμφωνα με το σχεδιασμό που υπάρχει η ελεγχόμενη στάθμευση θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ήταν να έχει ξεκινήσει ήδη, αλλά επειδή στο δήμο εκτίμησαν, σωστά κατά την άποψή μου, πως δεν πρέπει να γίνει η αρχή σε μία περίοδο με αυξημένη κίνηση στους δρόμους, πήγε παραπίσω ώστε να γίνει και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία.
Το ότι θα πέσει βέβαια πάνω στο έργο της ανάπλασης, αυτομάτως δημιουργείται ένα άλλο ζήτημα αυτή τη φορά, καθώς η στάθμευση στη Τζαβέλα θα είναι αδύνατη για αρκετό καιρό λόγω των εργασιών, αφαιρώντας στην ουσία πολλές από τις θέσεις που προβλέπονται στο σύστημα. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα γίνει η εφαρμογή της σε όλο το άλλο τμήμα της πόλης που προβλέπεται.
Θέλει χειρουργικούς χειρισμούς το θέμα, και πολύ προσεκτική προσέγγιση, καθώς το τι μπορεί να προσφέρει και τι όχι δεν θα είμαστε σε ασφαλή θέση να το εκτιμήσουμε όσο το έργο θα είναι σε εξέλιξη. Είπαμε πως είναι μία από τις τελευταίες μας ελπίδες κάτι να αλλάξει στην κυκλοφοριακή μας συμπεριφορά, και δεν πρέπει μόνοι μας να του ροκανίσουμε τα πόδια.
Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα