Πότε θα γίνει ενημέρωση για τις εργασίες στη Τζαβέλα…

Το θέμα των εργασιών της ανάπλασης, στην οδό Τζαβέλα, έθεσε στο στάδιο των ερωτήσεων κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Γιώργος Γούλας. Υπενθύμισε πως δεν έχει λάβει ακόμα απάντησε σε παλιότερη τοποθέτησή του επ’ αυτού, σημειώνοντας μάλιστα πως εάν δεν γίνει ενημέρωση για το τι μέλει γενέσθαι, τότε θα συλλέξει υπογραφές ώστε το κορυφαίο όργανο του δήμου να συζητήσει το ζήτημα.

Όπως παρατήρησε, σε οκτώ μήνες από σήμερα το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του, πράγμα δύσκολο όπως δείχνουν τα σημερινά δεδομένα. «Οι επαγγελματίες της Τζαβέλα ρωτάνε τι θα γίνει, πότε θα ξεκινήσει, πως θα δουλευτεί, για πόσο καιρό», είπε ο δημοτικός σύμβουλος, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να πάρει θέση υπεύθυνα και να ενημερώσει τον κόσμο για το τι θα γίνει. «Οι επαγγελματίες θέλουν να ξέρουν για να κάνουν τον προγραμματισμό της επιχείρησής τους, γιατί το έργο θα τους επηρεάσει. Στις εορταστικές περιόδους θα δουλεύεται το έργο;», πρόσθεσε, για να του απαντήσει ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας πως έχουν γίνει συζητήσεις με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, εργολάβο και διαχειριστική αρχή, έχει παρθεί η έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης που αφορά στη β φάση του έργου, και σύντομα θα γίνει και ενημέρωση για την πορεία των εργασιών.

«Από τότε που δόθηκε η οδός Μπότσαρη στην κυκλοφορία ως μονής κατεύθυνσης οι σημάνσεις έμειναν ίδιες σε ορισμένα σημεία. Γιατί δεν έχουν αλλάξει ακόμα;», ρώτησε ο Παναγιώτης Κονίδας, για να του απαντήσει ο αντιδήμαρχος Ζαχαρίας Χοχτούλας πως ορισμένες θα χρησιμοποιηθούν και στη β φάση του έργου, προσθέτοντας όμως ότι όπου υπάρχουν προβλήματα σήμερα, στη βάση της αναφοράς του Π. Κονίδα, θα εντοπιστούν και θα διορθωθούν.

 

Recommended Posts