Π. Γεωργικόπουλος: «Αυτοπεριορισμός, πειθαρχία και τήρηση των κανόνων»

 «Η ζωή μέσα στο σπίτι…» είναι ο τίτλος της στήλης όπου αναγνώστες μάς μιλούν για το πώς βιώνουν  αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και ολόκληρη τη χώρα, για το πώς «γεμίζει» ο χρόνος τους, για τις επιπτώσεις που αντιμετωπίζουν στον επαγγελματικό τους τομέα, ενώ στέλνουν και το δικό τους μήνυμα. Μείνετε συντονισμένοι στη δική μας μεγάλη παρέα, τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας και ακολουθώντας φυσικά όλες τις οδηγίες των ειδικών.

Σήμερα συνεχίζουμε με τον Παναγιώτης Γεωργικόπουλο, ιδιοκτήτη τυπογραφείου στην πόλη της Ναυπάκτου, ο οποίος ζει με τη σύζυγό του και το γιο τους Βαγγέλη, που είναι  5 ετών. Ο Παναγιώτης μας μιλά για τις δύσκολες ημέρες του… περιορισμού, που γίνονται όμως πιο ευχάριστες με τις παραστάσεις που δίνει ο Βαγγέλης στο σπίτι, ενώ μας στέλνει και το δικό του μήνυμα. Διαβάστε τι μας είπε.

 

Πώς βιώνετε αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη για όλους μας αυτή την περίοδο;

Είναι αναμφίβολα μία πρωτόγνωρη εμπειρία, χωρίς μάλιστα να ξέρουμε το τέλος της (?) Θεωρώ ότι βάσει των δεδομένων, ο κόσμος έπραξε, και μέρα με τη μέρα πράττει, το αυτονόητο. Δηλαδή έχει κάνει περιορισμό των επαφών του με την πολυκοσμία! Τα μέτρα πρόληψης είναι σωστά και ίσως τις επόμενες μέρες, να γίνουν και πιο αυστηρά!

Πως «γεμίζει» ο χρόνος σας;

Ως σωστός σύζυγος και πατέρας!!! Χάχα!

Εργασίες σπιτιού, κουβέντα, TV, Internet και κυρίως παρακολουθώ παραστάσεις «Καραγκιόζη» με καλλιτέχνη το γιο μου Ευάγγελο!

Ταυτόχρονα τρέξιμο κάποιων χλμ με διαδρομές χωρίς κόσμο, πχ στο βουνό!

Επίσης, σκεφτόμαστε άμεσα να δημιουργούμε και μια μπάντα… «Γειτονικών Μπαλονιών»!!! Θα ενημερωθείτε επ’ αυτού…. (Χάχα!)

Τι επιπτώσεις έχει αυτή η κατάσταση στον επαγγελματικό σας τομέα;

Το μέγεθος της συνολικής ζημιάς, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, με τα σημερινά δεδομένα.

Σίγουρα μιλάμε για καταστροφή, βάσει της κάθετης πτώσης της αγοράς μας! Πτώση που έχει ασφαλώς επιπτώσεις και στην επιχείρηση μας, το Τυπογραφείο «Γεωργικόπουλοι Αφοί ΟΕ».

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε σε εκείνους που θα μας διαβάσουν;

Αυτοπεριορισμός, αρκετή πειθαρχία, τήρηση των κανόνων που θέσανε οι ειδικοί, προστατεύοντας εμάς, τις οικογένειες μας και κυρίως τους γονείς μας και τις ευπαθείς ομάδες!

Προτεινόμενα άρθρα