Σαν πολλοί δεν μαζεύτηκαν οι αποχωρήσαντες;

Η ενωτική Πρωτοβουλία ξεκίνησε τη θητεία της με 17 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Στην πορεία του χρόνου και μέχρι σήμερα έχασε στο δρόμο, για διάφορους λόγους, μην συνεχίζοντας μαζί της στις ερχόμενες εκλογές, τους εξής:
Γ. Ράπτης, Γ. Σπυρόπουλος, Γ. Σύψας, Θ. Κοτρωνιάς, Χρ. Σαλαμούρας, Αγ. Σμπούκη, Θ. Κούκουνας και Αντ. Φράγκος. Οκτώ τον αριθμό οι σύμβουλοι που έχουν τραβήξει για άλλους δρόμους, ενώ τολμώ να πω ότι ο αριθμός εκείνων που δεν θα είναι και πάλι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις ερχόμενες εκλογές θα είναι σίγουρα μεγαλύτερος.

Εγώ ακούω με καλή διάθεση όλα όσα έρχονται από το περιβάλλον της δημοτικής αρχής, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για το «πολιτικό ποιόν» όλων αυτών που πρόσφατα επέλεξαν να αποχωρήσουν, όμως βρε αδέρφια για σταθείτε λίγο. Σαν πολλοί δεν μαζεύονται σιγά- σιγά εκείνοι που δεν βρίσκουν το λόγο να συνεχίζουν με την ίδια ομάδα;

Μήπως, λέω μήπως, η ρήση περί γιαλού και του πώς αρμενίζουμε, θα πρέπει να σας απασχολήσει λίγο;

ΥΓ: πληροφορήθηκα ότι στην αρχή της εβδομάδας έγινε συζήτηση στην ομάδα για την επόμενη ημέρα, με το ψηφοδέλτιο να αποτελεί σημαντικό της θέμα. Δεν έμαθα για ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, όμως έμαθα ότι δεν άναψαν και καπνογόνα. Το λέω γιατί, αν ήταν, κάποιοι θα έβλεπαν λάμψη από τη μεριά του δημαρχείου, όμως εν τέλει δεν την είδε κανείς.

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας “Εμπρός” 

Προτεινόμενα άρθρα