Σε κενό τέρμα… έχασε το τρίποντο ο Απόλλων Ευπαλίου

Ένα όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Μαλαμάτων μεταξύ δύο πάρα πολύ καλών ομάδων. Ο Απόλλωνας Ευπαλίου αντιμετώπισε στα ίσια την έμπειρη ομάδα του Αχέρωντα Καναλακίου και για λίγο δεν πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Αναλυτικά τώρα, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Απόλλωνας έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 14′ με τον συνήθη ύποπτο Μπάμπη Παπανδρέου που δεν κατάφερε στείλει την μπάλα στα δίκτυα από πλεονεκτική θέση. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και έφτασαν στο γκολ στο 32′ με τον Βασιλειάδη , γκολ που διαμόρφωσε  και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με εκατέρωθεν φάσεις από τις δύο ομάδες. Από τις κυριότερες στιγμές των δύο ομάδων στο 85′ το γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι και τον οποίο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ αλλά και η μεγαλύτερη φάση που άνηκε στους γηπεδούχους στο 86′ όταν ο Ευθυμιόπουλος αστόχησε προ κενής εστίας και σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.
Απόλλων Ευπαλίου(Μίχος):  Κοντογιώργης, Φλέγκας Δ. (60’Ζαχαρόπουλος), Σπόρας (65’Ευθυμιόπουλος), Κούσουλας, Κοντός, Ζέρβας Γ. (60’Ζέρβας Κ.), Παπανδρέου, Ντερβίσι, Ρουμπάτος (83’Δημητρόπουλος), Φλέγγας Γ., Παναγιωτόπουλος
Αχέρων Καναλακίου(Ντούρος): Κοντογουλίδης, Σδράβος (70’Ελέζη), Μελιγγίωτης, Φράγκος, Πάνος, Λουκούμης (55’Γούλας), Μουζακίτης (60’Κυριάκης), Κόλινς, Μπλέτσας, Φέτσης, Βασιλειάδης.
Πηγή: nafpaktianews.gr

Προτεινόμενα άρθρα