Σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο τα σποτ του δήμου Ναυπακτίας

Τα διαφημιστικά σποτ του δήμου Ναυπακτίας, για την τουριστική προβολή της περιοχής, πάνε πολύ καλά έως σήμερα σε επίπεδο προβολών στο διαδίκτυο, όμως όπως πληροφορήθηκα στη διάρκεια της εβδομάδας σύντομα αναμένεται να παίξουν και σε κεντρικά σημεία με πολύ κόσμο στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα θα γίνει προβολή τους σε σταθμούς του Μετρό, του Τραμ και του Ηλεκτρικού, σημεία συγκέντρωσης χιλιάδων ανθρώπων καθημερινά, πράγμα που το λες όχι απλά καλή εξέλιξη, αλλά πάρα πολύ καλή! Η διαδρομή για να φτάσουν εκεί έχει ενδιαφέρον και θα έχουμε την ευκαιρία να την αναλύσουμε κάποια στιγμή αργότερα, καθώς θα πρέπει να αναφερθούν και τα ονόματα εκείνων που συνέβαλαν για να γίνει αυτό.

Με τις παράλληλες σχεδόν σε καθημερινή βάση παρουσίες εκπροσώπων του δήμου σε κεντρικά μέσα ενημέρωσης, μιλώντας για την περιοχή και τα όσα προσφέρει, νομίζω πως για φέτος το καλοκαίρι στο κομμάτι αυτό, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση (λογική λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών) τα πάμε αρκετά καλά στην προώθηση του προϊόντος μας. Και σε αυτό, για να αναφερθεί και τούτο, το ρόλο τους έχουν παίξει σε σημαντικό βαθμό και κάποιοι από τους συμμετέχοντες στα σποτ, οι οποίοι δεν έμειναν μόνο στο να πρωταγωνιστήσουν σε αυτά, αλλά βοηθούν και με το παραπάνω στη διάχυση τους λόγω των θέσεων που κατέχουν.

Γιατί πολλές φορές δεν θέλει κόπο και πολύ χρήμα, αλλά τρόπο. Κι αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα του πως μπορεί αυτό να γίνει.

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα