Σε συλλόγους και σωματεία το γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου

Οι πληθώρα των συλλόγων της περιοχής, και η απουσία χώρων ώστε να πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους, εδώ και χρόνια οδηγεί κάποιους εξ αυτών στο γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου και λυκείου. Με εισήγησή του στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς ζήτησε και πήρα από το σώμα την έγκριση παραχώρησης του γυμναστηρίου για σωματεία της περιοχής, με τη σύντομη συζήτηση όμως να περιλαμβάνει και μερικές… αντεγκλήσεις.

Καταρχάς, ο Νίκος Δημητρόπουλος ζήτησε να συμπεριλήφθη στην απόφαση το ότι οι σύλλογοι θα έχουν υποχρέωση να καθαρίζουν το χώρο, δεν θα προκαλούν ζημιές και θα τηρούν το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό. «Την επόμενη ημέρα θα μπουν οι μαθητές του σχολείου εκεί, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε τυπικοί», είπε, για να του απαντήσει ο Ντ. Τσουκαλάς πως το έγγραφο που στέλνει ο δήμος στους συλλόγους που κάνουν χρήση του χώρου, περιλαμβάνει και τις υποχρεώσεις τους επ’ αυτών που αναφέρθηκαν, για καθαρισμό, κορονοϊό, και ζημιές.

«Κατασκευάστηκε με χρήματα του δήμου, το δουλέψαμε δύο χρόνια χωρίς να κάνουμε εγκαίνια», είπε ο πρώην δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος, για να του απαντήσει ο αντιδήμαρχος, σε έντονο μάλιστα ύφος, πως το γυμναστήριο έχει ένα σημαντικό πρόβλημα, αυτό της μη ύπαρξης τουαλέτας. «Τα μικρά παιδιά βγαίνουν στον αύλειο χώρο και τα μεγαλύτερα πηγαίνουν στο σπίτι τους καθώς το σχολείο κλείνει κάποια στιγμή», είπε, για να του απαντήσει ο πρώην δήμαρχος πως θα πρέπει και η παρούσα διοίκηση να κάνει κάτι επ’ αυτού.

Προτεινόμενα άρθρα