Στο βάθρο των μεταλλίων για 4η συνεχή χρονιά η ομάδα των “Εκπαιδευτηρίων Πάνου”

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου 2018-2019 κατέκτησαν τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου», στο final four που διεξήχθη στην Καβάλα. καθώς επικράτησαν στον Μικρό Τελικό του Λυκείου Κύκκου Β΄ Λευκωσίας με 78-63.

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων πήρε ελαφρύ προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και προηγήθηκε με 7 πόντους στο ημίχρονο (40-33). Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου πίεσαν περισσότερο στην άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση άνοιξαν τη διαφορά του σκορ για να φτάσουν εύκολα στην νίκη και στην κατάκτηση του 4ου Μεταλλίου τους σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα για 4η συνεχή χρονιά. Το συγκεκριμένο επίτευγμα αποδεικνύει την συνέπεια των Εκπαιδευτηρίων και στον τομέα του αθλητισμού, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων σχολείων στην Ελλάδα.

Στον Μεγάλο Τελικό τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη επανήλθαν στην κορυφή της Ελλάδας ύστερα από τρία χρόνια, καθώς επικράτησαν με 73-64 των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Πολλά συγχαρητήρια στους καλαθοσφαιριστές – μαθητές, στον προπονητή τους κ. Γεώργιο Σταθάτο και φυσικά στο Αθλητικό Σύλλογο «Προμηθέα Πατρών» που και με τη δική του συνεργασία καλλιεργείται ένα διαφορετικό μοντέλο προσέγγισης του αθλητισμού!

Προτεινόμενα άρθρα