Στόχος η άθληση και οι καλύτερες υποδομές

Εκδήλωση από την Επιτροπή του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου από τη διοίκηση του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου, στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου των εγκαταστάσεων. Παρουσία εκπροσώπου του μητροπολίτη, ο οποίος και ευλόγησε την πίτα, της νέας διοίκησης, αρχών του τόπου και εκπροσώπων φορέων, ανταλλάχθηκαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά, με περισσότερο αθλητισμό στη ζωή όλων μας.

Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής του Σταδίου Γιώργος Μίχος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που παρέλαβε από τους προκατόχους του, αλλά και στους στόχους του νέου συμβουλίου, που είναι συνυφασμένοι με την ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής, μέσω των καλύτερων δυνατών υποδομών. Χωρίς να πει περισσότερα, το μήνυμά του έδειξε προς τις πράξεις που θα πρέπει να γίνουν και όχι στα λόγια, εισπράττοντας παράλληλα και τη δέσμευση για στενή συνεργασία από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την οποία εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαυρομάτης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, οι πρώην δήμαρχοι Τ. Λουκόπουλος, Γ. Μπουλές, Γ. Νταουσάνης και Θ. Παπαθανάσης, ο αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς, ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Ευθ. Γεωργακόπουλος, εκπρόσωποι σωματείων, φορέων, συλλόγων και αρχών του τόπου καθώς και εργαζόμενοι στο στάδιο.

 

Προτεινόμενα άρθρα