Συνάντηση εργασίας για τη βέλτιστη λειτουργία των ΚΔΑΠ στη Ναυπακτία

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ναυπακτίας και τη βέλτιστη συνεργασία πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, που στεγάζονται τα ΚΔΑΠ. Στη συνάντηση προσκλήθηκε και παρέστη ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικών υποθέσεων Ντίνος Τσουκαλάς, ενώ συμμετείχαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του διοικητικού συμβουλίου – μέλη της ΚΕΔΝ καθώς και οι υπεύθυνοι λειτουργίας των δομών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου, στη συνάντηση έγινε ένας σύντομος απολογισμός της μέχρι τώρα συνεργασίας, επισημάνθηκε το καλό κλίμα που έχει αναπτυχθεί στα χρόνια λειτουργίας των ΚΔΑΠ και καταγράφηκαν προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης. Επίσης διατυπώθηκαν προτάσεις για την περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία των δομών.

Η ανακοίνωση κατέληγε ως εξής: «Ο Αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς δεσμεύτηκε να εξετάσει τις δυνατότητες του Δήμου ώστε να σταθεί αρωγός στην επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν από τη συστέγαση. Από την πλευρά της ΚΕΔΝ, η πρόεδρος Μαρία Ζιαμπάρα υιοθέτησε την πρόταση των διευθυντών των σχολικών μονάδων σχετικά με την αναγκαιότητα σύνταξης κανονισμού λειτουργίας και δεσμεύτηκε να εισηγηθεί στο διοικητικό συμβούλιο την άμεση εκπόνησή του».

Προτεινόμενα άρθρα