Συνάντηση εργασίας με τους προέδρους της Χάλκειας-Η δημοτική αρχή επισκέπτεται τις δημοτικές ενότητες

Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας πραγματοποίησε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας. Η συνάντηση, ενταγμένη στο πλαίσιο της απόφασης της δημοτικής αρχής για συχνή και ουσιαστική επαφή με τους Πρόεδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, έγινε παρουσία του συνόλου των επικεφαλής των κοινοτήτων της Χάλκειας, ενώ το παρών έδωσαν ακόμα οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων Ντίνος Τσουκαλάς και Δ.Ε. Χάλκειας Σπύρος Τραχύλης, καθώς και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές.
Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, ήταν το οδικό δίκτυο, η προσβασιμότητα, η ύδρευση της ΤΚ Τρικόρφου, αλλά και το θέμα των ανεμογεννητριών που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της τοπικής κοινωνίας το τελευταίο διάστημα.  Επιπλέον, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί και σε όσα δρομολογούνται για το επόμενο διάστημα.
Η ανακοίνωση κατέληγε ως εξής: «Σημειώνεται ότι, οι συναντήσεις εργασίας του δημάρχου Ναυπακτίας και των συνεργατών του με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων θα συνεχιστούν με στόχο την απευθείας επικοινωνία και την αντιμετώπιση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων.  Για τη Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας οι Πρόεδροι αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του Δήμου και τους ανθρώπους που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα ζητήματα του τόπου τους και των δημοτών».

Προτεινόμενα άρθρα