Συνάντηση με την Ομοσπονδία πραγματοποίησε ο Ντ. Τσουκαλάς

Συνάντηση και συζήτηση με τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ναυπάκτου είχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς.

“Στη συνάντηση παραβρέθηκαν πολλά μέλη της Ομοσπονδίας και της δημοτικής μας παράταξης και αναπτύχθηκε ένας εξαιρετικά γόνιμος διάλογος γύρω από τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και τους βιοτέχνες του Δήμου μας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία με τους ανθρώπους της αγοράς για να προχωρήσουμε μπροστά!!!”, αναφέρει ο Ντ. Τσουκαλάς, ενώ αντίστοιχα η Ομοσπονδία σημειώνει:
“Σε συνέχεια των συναντήσεων, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας υποδέχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 04/04/2019 τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Τσουκαλά Ντίνο με αρκετά από τα μέλη του Συνδυασμού του ‘’Πρωταγωνιστής ο Άνθρωπος’’. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας για τα προβλήματα που απασχολούν τον επαγγελματικό κλάδο, καθώς και για θέματα που αφορούν τη κοινωνία της Ναυπακτίας στο σύνολό της. Επικράτησε πολύωρος διάλογος ώστε οι φορείς να αποκομίσουν τις δεσμευτικές απαντήσεις από τον κ. Τσουκαλά.
 Τέλος ο κ. Τσουκαλάς παρουσίασε μέσα σε ένα θετικό κλίμα το πρόγραμμά του δίνοντας βάση στις προτεραιότητες που έχει ο Συνδυασμός του”.

Προτεινόμενα άρθρα