Συνάντηση του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου με τη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου συνάντηση του ΕΚΝΔ με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αιτωλ/νίας στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου με τον Αναπληρωτή Συντονιστή Ν. Ε. Φαφούτη Αλέκο, την Τομεάρχη Εργατικής Πολιτικής Ρία Μάργαρη και με τον Τομεάρχη Οργανωτικού Ξενάκη Γεώργιο. Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν το εργασιακό νομοσχέδιο που έχει εισάγει προς ψήφιση η Κυβέρνηση.
Το ΕΚΝΔ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ότι ζητά από τη Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στη λήψη και εφαρμογή αντεργατικών μέτρων και ειδικότερα να μην αποδεχθεί τις απαιτήσεις των εργοδοτών και των τραπεζιτών, υποκύπτοντας σ’ αυτές.
Επίσης, τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να πάρουν σαφή και υπεύθυνη θέση απέναντι στο διεκδικητικό πλαίσιο και στις τεκμηριωμένες προτάσεις της Γ.Σ.Ε.Ε., των Εργατικών Κέντρων και των Συνδικαλιστικών σωματείων με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων.
Η αντιπροσωπεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά της παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο, το οποίο θεωρεί αντεργατικό και άδικο και θα επιδιώξει να καταψηφιστεί στη Βουλή και στη συνείδηση των εργαζομένων.

Προτεινόμενα άρθρα