Συναντήσεις της ΟΣΥΝ για την προετοιμασία του Συνεδρίου

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΄Β Πανναπακτιακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο 1 και 2 Μαρτίου, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας, αποτελούμενη από μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου  και της  Οργανωτικής  Επιτροπής του Συνεδρίου με επικεφαλής την Πρόεδρό του Δήμητρα Δημαδάμα  πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων συνεργασίας τόσο στην Ναύπακτο όσο και στην Πάτρα.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα η  αντιπροσωπία συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, ενώ στη Ναύπακτο  έγινε κοινή συνάντηση με το Δήμαρχο Παναγιώτη  Λουκόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμά Κοτρωνιά  και τους αρχηγούς δημοτικών παρατάξεων Γιάννη Μπουλέ και Γούλα Γούλα. Σε αυτή τη συνάντηση δεν μπόρεσε να συμμετάσχει  ο Θανάσης Παπαθανάσης,  λόγω πραγματικής αδυναμίας, εξέφρασε όμως τηλεφωνικά την σύμφωνη θέση του καθώς και τις ευχές του για επιτυχία της προσπάθειας.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπία συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων  Ναυπακτίας και Δωρίδας Ταξιάρχη Σούζα και στη συνέχεια με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Μένιο Χάρο.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν. εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους παραπάνω  που συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία και ευχαρίστηση σ΄αυτές τις συναντήσεις συνεργασίας εκτιμώντας ότι  ήδη άρχισαν να δημιουργούνται οι ουσιαστικές προϋποθέσεις για ένα επιτυχημένο  Πανναυπακτιακό Αναπτυξιακό Συνέδριο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Προτεινόμενα άρθρα