Σύσκεψη στη Ναύπακτο για τα έργα σε Περίστα και Κλεπά

Σύσκεψη στο Δημαρχείο της Ναυπάκτου, υπό το Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα με Τεχνικούς Γεωλόγους της Γενικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (πρώην ΙΓΜΕ), τον Αντιδήμαρχο Ζαχαρία Χοχτούλα και υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπακτίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου, θέμα της ήταν η πορεία των έργων που αφορούν στα κατολισθητικά φαινόμενα που έχουν καταγραφεί στην ορεινή Ναυπακτία.
Με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στις Τοπικές Κοινότητες Περίστας και Κλεπάς, έγινε πλήρης ενημέρωση σχετικά με τις μελέτες και στο τι χρειάζεται να προχωρήσει εφεξής.  Μάλιστα, αύριο Τετάρτη αναμένεται η έναρξη των γεωτρήσεων στην Περίστα μετά και την εγκατάσταση του αναδόχου, ενώ στην Κλεπά θα υπάρξει συμπληρωματικό γεωτεχνικό πρόγραμμα ώστε να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες μελέτες.
Η ανακοίνωση κατέληγε: «Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας επεσήμανε τη σημαντικότητα των έργων στις δύο Τοπικές Κοινότητες και τη διαρκή επικοινωνία που υπάρχει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τα εν λόγω, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ικανοποίησή του όσον αφορά στην ετοιμότητα των υπηρεσιών και την έντονη κινητικότητα που καταγράφεται».

Προτεινόμενα άρθρα