Το απολύτως λογικό μήνυμα του Τ. Λουκόπουλου

Το δικό του μήνυμα για την απώλεια του Κώστα Καρακώστα μετέφερε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας ο Τάκης Λουκόπουλος, μέσω της σελίδας του στο fb. Παράλληλα όμως έστειλε και ένα μήνυμα πως η παράταξη είναι εδώ, «για να μην αφήσουμε να γίνει και η Ναυπακτία φτωχότερη», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Αναλυτικά έγραψε: «Κώστα, με τα έργα και το παράδειγμά σου, έκανες την Ναυπακτία πλουσιότερη. Η απώλειά σου, όλους εμάς που σε γνωρίζαμε καλά, μας έκανε πιο φτωχούς. Είμαστε εδώ όμως, για να μην αφήσουμε να γίνει και η Ναυπακτία φτωχότερη».

Πριν από δύο εβδομάδες επιχείρησα μία πρώτη ανάλυση των δεδομένων στα κοινά της περιοχής μας σήμερα, με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα. Η απώλεια του Κώστα Καρακώστα, όπως έγραψα στο προηγούμενο τεύχος, την εν λόγω εργασία σε ένα ποσοστό την «τίναξε» στον αέρα κι αυτό γιατί το μεγάλο ερωτηματικό που έχει σχέση με το πως θα πορευτεί η Ενωτική Πρωτοβουλία στις εκλογές, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Η εμφάνιση του πρώην δημάρχου, το «παρών» που δηλώνει σήμερα σε πρόσωπο πρώτου πληθυντικού παρακαλώ, σε καμία περίπτωση δεν το απαντά, ούτε καν ξεθολώνει στο ελάχιστο το τοπίο. Ο Τ. Λουκόπουλος έκανε το απολύτως λογικό για τη δεδομένη στιγμή, μιλώντας κατά βάση στους φίλους της παράταξης και δευτερευόντως σε όλο το ακροατήριο. Όσοι επιχειρούν να βγάλουν άλλο συμπέρασμα μάλλον περισσότερο τον πόθο τους εκφράζουν, παρά βλέπουν την πραγματικότητα ως έχει.

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα