Το μύνυμα του Δ. Νασόπουλου για την υποψηφιότητά του με το Γ. Γούλα

Φίλες και φίλοι, η προσφορά είναι στάση ζωής, ειδικότερα δε, εάν πρόκειται για την προσφορά στα κοινά τότε δείχνει ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους. Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου μας βοηθούν έτσι ώστε να επανεξετάσουμε τις επιλογές μας, ενώ παράλληλα μας δίνονται νέες ευκαιρίες.

Κανένας τόπος δεν είναι καλύτερος από τον τόπο σου, λένε, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για τη Ναυπακτία. Έχοντας πάντα αυτό κατά νου, επέστρεψα και επέλεξα να ζήσω στον Τόπο μου. Οραματίστηκα τον τόπο μου νοικοκυρεμένο, εξωστρεφή, με παρεμβάσεις που θα υλοποιούνται κατόπιν μελέτης, μακριά από πολιτικές λαϊκισμού και κινήσεις ψηφοθηρίας με αρκετούς νέους που θα συμμετέχουν στα κοινά με αξιοποίηση των νέων τεχνολογίων και του ντόπιου επιστημονικού δυναμικού, ενώ όλα τα εργαλεία εκείνα τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη, όπως τα προγράμματα που παρέχονται από τη Ελληνική πολιτεία ή από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα απορροφούνται και θα αξιοποιούνται στο μέγιστο.

Οραματίζομαι τον τόπο μου να έχει μια βιώσιμη ισορροπημένη ανάπτυξη η οποία θα προέρχεται από τις επιθυμίες της τοπικής κοινωνίας. Για να μπορείς να απολαύσεις πρέπει να εργασθείς, η εργασία που αφορά τα κοινά είναι μια μορφή προσφοράς. Η επιτυχία είναι προϊόν μόχθου και σκληρής εργασίας. Σαν πρωταθλητής στο άθλημά μου γνωρίζω από πρώτο χέρι τι χρειάζεται για να έρθει η επιτυχία. Σκληρή δουλειά, θάρρος και ορθή σκέψη, αποτελεσματικότητα στην μετατροπή των σκέψεων σε πράξεις και έργα.

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπεια στα πιστεύω μου, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος σύμβουλος με τον άνθρωπο που στο πρόσωπό του είδα να εκφράζονται πολλά από τα οράματά μου, με τον Γιώργο Γούλα και το συνδυασμό της «Ανανέωσης και Δημιουργίας για τη Ναυπακτία». Ξεκινά μια μεγάλη μάχη την οποία όλοι ΜΑΖΙ θα δώσουμε πρώτα πριν και κατόπιν μετά τις εκλογές.

Προτεινόμενα άρθρα