Το φλουρί και το μήνυμα

Στο Γιώργο Σιαμαντά έπεσε το φλουρί, κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε ως εφημερίδα. Όπως δήλωσε από μικροφώνου, τα τελευταία πέντε χρόνια που πηγαίνει σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, ποτέ ξανά δεν ήταν ο τυχερός της υπόθεσης, σημειώνοντας μάλιστα πως δεν ξέρει αν θα πρέπει να λάβει ως μήνυμα το γεγονός.

Τώρα το τι είδους μήνυμα, δεν το διευκρίνισε, αφήνοντας το μυαλό να τρέχει, καθώς άλλοι υπέθεσαν πως ο άνθρωπος μίλησε απλός για μία καλή χρονιά, ενώ άλλοι με άλμα σκέψης έκαναν αναγωγή στα δημοτικά μας πράγματα. Δεν τον ρώτησα τι εννοούσε, οπότε έχω κενή την απάντηση, και δεν θα αμελήσω με την επόμενή μας συνάντηση να το καλύψω.

Βέβαια, για να πω και τούτο, μου ήρθε από τους ομοτράπεζούς του μία πληροφορία που λέει πως ο αγαπητός Γιώργος «μπάνισε», για να το πω απλά, το τυχερό κομμάτι ερχόμενο προ το μέρος του, κάνοντας κίνηση ματ για να το πάρει. Εάν το είπαν για να τον πειράξουν ή εάν όντος έτσι έγιναν τα πράγματα μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. Για την ώρα κρατάμε την τύχη που του χαμογέλασε, αλλά και το ότι ο ίδιος μπορεί να έλαβε κάποιο μήνυμα από αυτή, όπως είπε.

Να ξέρετε βέβαια, ότι σε μερικά πράγματα στη ζωή και κυρίως στην πολιτική, την τύχη σου την προκαλείς και δεν την περιμένεις. Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε αυτό τώρα, απλά το καταθέτω.

Υγ: Σε συνέχεια των όσων συνέβησαν, όμως, επί του επίμαχου θέματος, πρέπει να πω πως ο Γιώργος δώρισε το φλουρί  στο προσωπικό του καφέ, προκειμένου κάποιος από αυτούς να πάει για το δωρεάν δείπνο που ήταν και το δώρο. Το ότι είναι large και ωραίος τύπος άλλωστε κανείς δεν το αμφισβήτησε ποτέ!

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα