Τρίμηνη παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ζήτησε ο δήμος Ναυπακτίας

“Χριστούγεννα ….και βλέπουμε για την ολοκλήρωση των εργασιών της ανάπλασης στο χώρο του λιμανιού της Ναυπάκτου”. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Κοτσανάς, με αφορμή τη νέα αίτηση του δήμου Ναυπακτίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της πόλης έως και τις 16 Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά παραθέτοντας και το έγγραφο της αίτησης σημειώνει:

“Επτά μήνες δεν κατέστησαν δυνατοί για την ολοκλήρωση των εργασιών της ανάπλασης στο χώρο του λιμανιού με αποτέλεσμα αυτού μόλις χθες με την εκπνοή της απόφασης που είχε παρθεί για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των εν λόγω εργασιών και που ήταν η 16η Σεπτεμβρίου 2020, ο Δήμος Ναυπακτίας αιτήθηκε στην Αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας νέας τρίμηνης παράτασης έως και 15 Δεκεμβρίου 2020.

ΥΓ: Είναι άξιο απορίας μέχρι πότε η συνδιοίκηση Γκίζα-Μπουλέ-Τσουκαλά θα παρακολουθεί “αδιάφορη” την μη ολοκλήρωση των εργασιών σηκώνοντας επιδεικτικά τους “ώμους” της θεωρώντας ότι οι ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής του κ. Λουκόπουλου δημιουργούν άλλοθι για την μέχρι σήμερα δική τους αναποτελεσματική διαχείριση”.

Προτεινόμενα άρθρα