Χαρτοφυλάκιο στο Στ. Καραγκούνη από τον Αλ. Τσίπρα

Σήμερα στην «ε», όπου η Ναυμαχία της Ναυπάκτου έχει την τιμητική της λόγω και των εορταστικών εκδηλώσεων που κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων ένα άρθρο του Σταύρου Καραγκούνη για τις Γεωπολιτικές και οικονομικές ισορροπίες στην Ευρώπη πριν από το ιστορικό αυτό γεγονός.
Ο Σταύρος Καραγκούνης, τρίτος σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής στο νομό Αιτ/νίας για το ΣΥΡΙΖΑ κατά τις πρόσφατες εκλογές, άρα και πρώτος επιλαχόν βουλευτής, ήρθε για να μείνει στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, καθώς φαίνεται. Θα σας παρέπεμπα, αν το επιθυμείτε, να πάτε λίγο στην υπογραφή του κείμενου του στην εφημερίδα, εκεί όπου βλέπουμε πως είναι καθηγητής  ισπανικής γλώσσας, απόφοιτος των πανεπιστημίων της Χαϊδελβέργης (Γερμανία) και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας.
Που θέλω να το πάω τώρα όλο αυτό; Θυμόσαστε που προεκλογικά ο εν λόγω είχε κάνει την εμφάνισή του με βασικό του ατού τις για χρόνια σχέσεις που έχει με τον Αλέξη Τσίπρα, από το σχολείο ακόμα; Φαίνεται λοιπόν πως αυτές του οι σχέσεις, και η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τον πρόεδρο του κόμματος, σύντομα θα μετεξελιχθούν και στην ανάθεση ενός συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου. Περισσότερα δεν μπορώ να σας πω, για την ώρα, παρά μόνο πως αυτό θα έχει κάποια σχέση… με τη σχέση του ιδίου με την Ισπανία και πολλούς από εκείνους που μιλούν τη συγκεκριμένη γλώσσα, ή κάποιες παραλλαγές της. 

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα