Όλα τα σενάρια ανοιχτά για την ΑΔΚΝ

Είναι γεγονός που πλέον δεν περνά απαρατήρητο από κανέναν. Οι σχέσεις έχουν διαρραγεί, οι γέφυρες επικοινωνίας δεν υφίστανται και η κάθε πλευρά τραβά το δικό της δρόμο.

Ο Γιάννης Μπουλές, σε μία ακόμα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έκανε κάτι παραπάνω από φανερή τη διάσταση απόψεων που έχει, κυρίως για τον τρόπο άσκησης της διοίκησης στο δήμο, ενώ στο γάντι που πλέον ρίχνει κάτω, οι απαντήσεις που παίρνει, όσο περνά ο καιρός, έχουν όλο και περισσότερες γωνίες.

Όπως γράψαμε στο προηγούμενο τεύχος, η συνάντηση των μελών της ΑΔΚΝ όπου θα γίνει ο απολογισμός της έως σήμερα συνεργασίας στο πλαίσιο της συνδιοίκησης, από Αύγουστο μετατέθηκε για Σεπτέμβριο, οπότε εκεί αναμένουμε και τα πιο σημαντικά για το πως θα χαραχτεί το δεύτερο μισό της θητείας. Στο ερώτημα, εάν υπάρχει περίπτωση ο επικεφαλής της παράταξης να αλλάξει πλεύση, από αυτή που τώρα έχει επιλέξει να κινείται, ουδείς μπορεί να απαντήσει, όμως φαντάζει λίγο δύσκολο να συμβεί αυτό, μιας και οι βολές του είναι πια κανόνας και όχι εξαίρεση.

Αυτό που βέβαια έχει μεγάλη σημασία, και το οποίο επίσης έχουμε από καιρό παρατηρήσει, είναι το ποια θα είναι η στάση των υπολοίπων τεσσάρων εκλεγμένων της παράταξης, οι οποίοι έως σήμερα δεν έχουν δείξει σημάδια δυσαρέσκειας για τον τρόπο με τον οποίο κυλά η συνεργασία με το Β. Γκίζα. Είναι πιθανό να αλλάξει η δική τους πλεύση; Δεν φαντάζει και τόσο πιθανό ως σενάριο, οπότε… οπότε η επόμενη ημέρα της ΑΔΚΝ αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της είναι ανοιχτά. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα!

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα