Όλοι παρόντες στην επόμενη μέρα του Απόλλωνα Ευπαλίου

Ανακοίνωση του Απόλλωνα Ευπαλίου:

Πραγματοποιήθηκε to διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας παρουσία και του νέου προπονητή του Απόλλωνα Νίκου Κόκκινου καθώς και του πρώην και νυν τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας Φλέγγα Γιάννη Μίχου Γιώργο.

Συλλογική απόφαση να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που βήμα, βήμα θα κοιτάει μπροστα υλοποιώντας μικρούς στόχους με τελικό προορισμό την κατάκτηση όχι μόνο του πρωταθλήματος και του κυπέλλου αλλά την επάνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία και τις προυποθέσεις εκείνες που ο Απόλλωνας θα είναι σχεδόν «έτοιμος» να πατήσει πλέον γερά στο πιο πάνω σκαλί.

Έτσι με αυτό το πλάνο ανακοινώνουμε την συνέχεια της συνεργασίας μας με τον γυμναστή της ομάδας μας Αλέξη Χαρακίδα τον προπονητή και υπεύθυνο τερματοφυλάκων Στέφανο Κότσιαλο και τους ευχόμαστε Υγεία και Καλή Επιτυχία!

Το τεχνικό team του Απόλλωνα είναι έτοιμο με Νίκο Κόκκινο, Αλέξη Χαρακίδα, Στέφανο Κότσιαλο και τεχνικό διευθυντή το Γιώργο Μίχο.

Όλοι αυτοί σε συνεργασία με τους Νίκο Σπυρόπουλο, Θοδωρή Ζέρβα και Γιάννη Φλέγγα θα αναλάβουν το «Χτίσιμο» του Απόλλωνα Ευπαλιου Τihio Race.

Eπίσης αποφασίστηκε γενική συνέλευση της ομάδας μας στις 2 Αυγούστου στο Δημαρχείο Ευπαλίου με καλεσμένο έκπληξη όπου ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν οι δράσεις του φετινού Tihio Race .

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα.

Μένουμε συντονισμένοι και δε ξεχνάμε και την μεγάλη εκδήλωση του Απόλλωνα στα «κτίρια» στο Ευπάλιο στις 8 Αυγούστου με υψηλή καλεσμένη την μεγάλη και αγαπημένη Γλυκερία!

Προτεινόμενα άρθρα