Όρος της Αγ. Σμπούκη για να μείνει να μην είναι ο Α. Κοτσανάς στο ψηφοδέλτιο της Ναυπάκτου

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ε» σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αγ. Σμπούκη με το δήμαρχο Τ.Λουκόπουλο, συζητώντας όλα τα ενδεχόμενα, μέχρι ακόμα και το πώς θα παραμείνει στην παράταξη, ενδεχόμενο που μέχρι πριν από λίγες ημέρες φάνταζε αδύνατο. Επειδή στην πολιτική όμως ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, φαίνεται πως στη συζήτηση των δύο άνοιξε μια πιθανή χαραμάδα φωτός.
Τι είναι όμως αυτό που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα; Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε καταρχάς ότι η Αγ. Σμπούκη, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της δεν είπε ποτέ ότι δεν θα είναι υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές με τον Τ. Λουκόπουλο. Στην περιβόητη συνάντηση όπου κλήθηκε να δώσει την απάντησή της είχε ζητήσει χρόνο για να πάρει τις αποφάσεις της, με το δήμαρχο τότε, και αφού δεν είχε απαντήσει στο τελεσίγραφο, να της δείχνει εμμέσως πλην σαφώς την πόρτα. Τώρα, λοιπόν, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, φέρεται να έθεσε έναν όρο ώστε να συνεχίσει να είναι μέλος της Πρωτοβουλίας, όρος ο οποίος έχει να κάνει με το σχηματισμό του ψηφοδελτίου στην ενότητα της Ναυπάκτου. Πιο συγκεκριμένα η Αγ. Σμπούκη ζήτησε από το δήμαρχο να κρατήσει εκτός αυτού τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά. Ο Τ. Λουκόπουλος, λοιπόν, έχει αυτή τη στιγμή τη μπάλα στα δικά του πόδια επιλέγοντας εάν το επιθυμεί να κάνει την ανατροπή στην υπόθεση, κρατώντας την Αγ. Σμπούκη και στη θέση της ΔΕΥΑΝ, αλλά και στο δυναμικό της ομάδας, έχοντας όμως τότε να διαχειριστεί το πιθανό μέτωπο που θα ανοίξει με τον Ανδρέα Κοτσανά.  

Σε λίγη ώρα από τώρα είναι προγραμματισμένη συνάντηση στελεχών της Πρωτοβουλίας όπου όλα τα παραπάνω θα τεθούν στο τραπέζι, με τις ισορροπίες αυτή τη στιγμή να είναι σε πολύ λεπτό σημείο.

Προτεινόμενα άρθρα