Page Nav

HIDE
HIDE

Grid Style

GRID_STYLE

Post/Page

FALSE

Weather Location

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στοχευμένες επισκέψεις του Γ. Γούλα-Στη δημοσιότητα 5 νέες υποψηφιότητες

Ο Γιώργος Γούλας, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Ανανέωση και Δημιουργία για τη Ναυπακτία», συνεχ...Ο Γιώργος Γούλας, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Ανανέωση και Δημιουργία για τη Ναυπακτία», συνεχίζει δυναμικά τις παρεμβάσεις του, κάνοντας επισκέψεις σε διάφορα σημεία του δήμου. Την εβδομάδα που πέρασε, για παράδειγμα, επισκέφτηκε το συσκευαστήριο εσπεριδοειδών Αγγελάκη, δίνοντας έμφαση σε έναν επιχειρηματικό τομέα που με την κατάλληλη στήριξη μπορεί να ανθήσει, ενώ έδωσε το παρών και στην περιοχή της Δάφνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους της. Από τα πρόσωπα που τον συνόδευσαν, αλιεύσαμε και κάποιες νέες υποψηφιότητες, όπως είναι αυτή της Ελένης Δημητρέλλου, της Έφης Φαρμάκη, του Νίκου Δημόπουλου, του Βασίλη Ζμπούκη και του Βασίλη Σύψα.

Παίρνοντας τα γεγονότα με σειρά ο Γ. Γούλας επισκέφτηκε καταρχάς το συσκευαστήριο εσπεριδοειδών Αγγελάκη, που βρίσκεται στο Ξηροπήγαδο, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους συμβούλους Ελένη Δημητρέλλου, Έφη Φαρμάκη, Νίκο Δημόπουλο, Βασίλη Ζμπούκη, Μαρία Μαλλά, Γιώργο Κωνσταντίνου Ασημακόπουλο, Χρήστο Φουσέκη, Σταύρο Μασγάλα, Γιώργο Νικόλαο Ασημακόπουλο, Γιάννη Τσιριμώκο, Βασίλη Σύψα, Αδριαννή Παπαδημητρίου, Χριστίνα Βασιλοπούλου, Γιώργο Χαρακίδα και Δημήτρη Νασόπουλο.

Η εταιρία «Αγγελάκης Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» ιδρύθηκε το έτος 2014 και αντικείμενό της είναι η τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία των προϊόντων της  τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. Η συγκομιδή των εσπεριδοειδών γίνεται άμεσα από τις κτήματα  της οικογένειας Αγγελάκη καθώς και από άλλους  πιστοποιημένους καλλιεργητές της περιοχής. Στη μονάδα εργάζονται περίπου εικοσιπέντε άτομα από τη Ναύπακτο, ενώ απορροφάται το σύνολο της παραγωγής της περιοχής μας. Επιπλέον εργάζονται περίπου εκατό άτομα στη συλλογή των καρπών. Η εταιρία εξάγει κυρίως την παραγωγή της σε χώρες όπως η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Δανία κα. Αποτέλεσμα της λειτουργίας της, πέρα από τις θέσεις εργασίας, είναι να αυξηθεί η τιμή του παραγόμενου προϊόντος και να μην μένει αδιάθετο.

Ο Γιώργος Γούλας κατά την επίσκεψη τόνισε ότι ο δευτερογενής τομέας που απορροφά τα προϊόντα του πρωτογενή τομέα της περιοχής μας είναι αναγκαία συνθήκη για την τοπική ανάπτυξη. «Ο τόπος μας χρειάζεται πολλές τέτοιες επενδύσεις. Θέσεις εργασίας τόσο στη μεταποίηση, όσο και στο αγρόκτημα. Πέρα από τις θέσεις εργασίας, τέτοιες εξαγωγικές επιχειρήσεις λειτουργούν ως πρεσβευτές της Ναυπακτίας στο εξωτερικό αφού το όνομά μας φτάνει στις αγορές του εξωτερικού».
Ο Γιώργος Γούλας συνέχισε λέγοντας ότι «ο Δήμος πρέπει να είναι αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες. Πρότασή μας είναι κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό του Δήμου να υπάρχει ειδικός κωδικός ώστε όποτε ιδρύεται μια τέτοια επιχείρηση ή γίνεται επέκταση υφιστάμενης, ο Δήμος να έχει διαθέσιμους πόρους για την στήριξή τους με τη δημιουργία και βελτίωση υποδομών που αφορούν οδοποιία, διαχείριση όμβριων υδάτων κα., ταυτόχρονα με την υλοποίηση της επένδυσης, ώστε να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα. Η παρουσία μας στην επόμενη Δημοτική πλειοψηφία μας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε την πρότασή μας».

Επίσκεψη στη Δάφνη
Σε συνέχεια των παραπάνω το απόγευμα της Τετάρτης ο Γ. Γούλας βρέθηκε στην κοινότητα Δάφνης, συνοδευόμενος από αρκετούς συνεργάτες του. Μετά την τοποθέτησή του αναπτύχθηκε ένας διάλογος με 10άδες κατοίκους της περιοχής και συζητήθηκαν ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η διοίκηση του Δήμου αλλά και τα προβλήματα και η προοπτική της περιοχής. Η πολύ ευχάριστη επικοινωνία διήρκησε περισσότερο από 2 ώρες και έγιναν γνωστές πτυχές των Δημοτικών πραγμάτων που προκάλεσαν αίσθηση. Η ουσία και τα πρακτικά ζητήματα λειτουργίας του Δήμου αποδείχθηκε ότι ενδιαφέρουν τους Δημότες και η προεκλογική μας εκστρατεία δεν θα είναι μόνο φωτογραφίες – καφές  και γενικότητες αλλά συγκεκριμένες πτυχές της λειτουργίας του Δήμου και η προοπτική της Ναυπακτίας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Ads Place